elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a la tresorera d'unes festes de Puçol per buidar 63.382 euros del compte de l'associació

Detenen a la tresorera d'unes festes de Puçol per buidar 63.382 euros del compte de l'associació
  • El compte es va crear per a celebrar els festejos en 2020 que no van portar a realitzar-se per l'emergència sanitària del covid

MÉS FOTOS
Detenen a la tresorera d'unes festes de Puçol per buidar 63.382 euros del compte de l'associació - (foto 2)
Detenen a la tresorera d'unes festes de Puçol per buidar 63.382 euros del compte de l'associació - (foto 3)
Detenen a la tresorera d'unes festes de Puçol per buidar 63.382 euros del compte de l'associació - (foto 4)

La Guàrdia Civil de València deté a l'autora d'un delicte continuat d'apropiació indeguda de 63.382’3 euros. Es va apropiar dels diners de l'associació aprofitant que era la tresorera.

La investigació va començar a la fi de juny d'enguany, quan una associació constituïda en 2019 a Puçol per a la celebració de festejos va trobar que tenia els comptes buits quan va tractar de sufragar les despeses d'enguany.

Els membres de l'associació la van crear per a celebrar festejos en 2020. No obstant això, a causa de l'emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, va resultar impossible aqueixa celebració, acumulant-se en el compte bancari tant les quotes de socis del primer any com els beneficis de la venda de loteria de nadal de cada any des de 2019 fins enguany inclusivament.

Després de la pràctica de gestions per a esclarir els fets, es va poder provar que va ser la tresorera qui, mitjançant diferents ardits i tècniques, aprofitant la confiança de la directiva, es va fer amb les claus del compte bancari i va llevar, per diversos mitjans, els diners en el seu propi benefici.

De les diligències és competent el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Massamagrell.

Pujar