elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou curs d'Amadeo Aznar per a difondre la fotografia astronòmica entre tots els públics

Nou curs d'Amadeo Aznar per a difondre la fotografia astronòmica entre tots els públics
  MÉS FOTOS
  Nou curs d'Amadeo Aznar per a difondre la fotografia astronòmica entre tots els públics - (foto 2)
  Nou curs d'Amadeo Aznar per a difondre la fotografia astronòmica entre tots els públics - (foto 3)

  El dissabte 15 de desembre, Amadeo Aznar, astrònom de Puçol, organitza un nou taller pràctic gratuït dedicat a la iniciació a la fotografia astronòmica, per la qual cosa s'impartirà en Aras de los Olmos, coincidint amb la pluja de meteors Gemínids.

  Els assistents aprendran a fer fotos astronòmiques en una sessió pràctica, per a això el personal del centre de Aras de los Olmos muntarà les càmeres fotogràfiques perquè els assistents facen les seues primeres proves en la fotografia astronòmica.

  «En l'acte es presentarà el projecte Galàctica, de l'Institut d'Astrofísica de Canàries al costat de la Universitat Politècnica de Madrid, finançat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat», apunta Amadeo Aznar. «A més, connectarem amb el canal Stars4All de l'Institut d'Astrofísica de Canàries amb el qual retransmetran la pluja de meteors Gemínids des de Namíbia, a Àfrica».

  L'activitat, gratuïta però amb inscripció perquè hi ha un nombre de places limitat, està organitzada pel Grup d'Observatoris Astronomia Per a Tots.

  Més informació: info@apt.com.es i en el 661 113 090.

  Pujar