elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La convocatòria per a treballar en labors agrícoles a Puçol segueix oberta

La convocatòria per a treballar en labors agrícoles a Puçol segueix oberta
  MÉS FOTOS
  La convocatòria per a treballar en labors agrícoles a Puçol segueix oberta - (foto 2)
  La convocatòria per a treballar en labors agrícoles a Puçol segueix oberta - (foto 3)

  L'Ajuntament ofereix un contracte dirigit a veïns de Puçol que hagen treballat en 3 mesos de l'últim any en el sistema especial agrari de la seguretat social. Les persones seleccionades s'ocuparan, de l'1 al 30 de setembre, de tasques relacionades amb infraestructures agrícoles com la neteja dels llits dels barrancs o la conversió de séquies de terra a formigó.

  Aquesta oportunitat per treballar durant el pròxim mes de setembre sorgeix perquè no es van cobrir totes les places obertes durant juny. Tan sols fa falta ser veí de Puçol i haver treballat en tres mesos dels últims dotze en el sistema especial agrari de la seguretat social per a presentar-se a aquesta convocatòria.

  Entre les labors a realitzar es troben la conversió de séquies de terra a séquies de formigó per a millorar la canalització i evitar les pèrdues d'aigua, la neteja dels llits dels barrancs per a evitar els problemes que provoquen les pluges de tardor, i les faenes de peó agrari.

  Les persones que ja s'han beneficiat de les convocatòries destinades a aquestes tasques enguany no podran tornar a presentar-se en aquesta ocasió. Per rebre més informació, tan sols cal cridar al 960 611 376, el número de l'Agència de Col·locació de l'Ajuntament de Puçol.

  Pujar