elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou consell rector del Consorci Pactem Nord, amb Elena Camarero com a vicepresidenta

Nou consell rector del Consorci Pactem Nord, amb Elena Camarero com a vicepresidenta
  MÉS FOTOS
  Nou consell rector del Consorci Pactem Nord, amb Elena Camarero com a vicepresidenta - (foto 2)

  El Consell Rector del Consorci Pactem Nord s'ha constituït el 22 de novembre per a realitzar els nomenaments dels seus membres. En este sentit, es va nomenar com a nou president del Consorci Pactem Nord, en substitució de l'alcalde de Burjassot, Rafa García, a l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz. Al costat de la presidència també es van nomenar les diferents vicepresidències que integren la representació dels diferents grups en el si del Consell Rector, al costat de la representació empresarial i sindical.

  Així, es va nomenar a Mª Elena Camarero Benítez, regidora de l'Ajuntament de Puçol com a 1a Vicepresidència, seguidament es van nomenar a Joan Orts Ruiz (regidor de l'Ajuntament de Meliana) i a Victoria Prieto Fas (regidora de l'Ajuntament de la Pobla de Farnals) com a segona i tercera vicepresidència respectivament.

  A continuació, es va nomenar a Pilar Tarragón Maicas (UGT) com a vicepresidència sindical, rellevant a Ana García Alcolea (CCOO), i a Santiago Salvador Card en representació de les associacions empresarials. Els nomenaments s'han realitzat per un període de dos anys, com indiquen els estatuts de l'entitat.

  Posteriorment, es va realitzar una exposició de les línies de treball més destacables del Pacte Territorial d'Ocupació, Pactem Nord, així com dels resultats més significatius aconseguits per l'entitat. Igualment, es va incidir en la necessitat de realitzar un nou programa de treball en col·laboració amb la xarxa de professionals de Pactem Nord, per a això es realitzaran diferents reunions tècniques en les quals es treballarà conjuntament dit programa.

  D'altra banda, en resposta a l'interés manifestat per part d'ajuntaments i entitats consorciades en aquest i en anteriors consells rectors en relació a la incorporació a l'estratègia comarcal d'ocupació per part dels ajuntaments de Paterna i d'Albuixec, es va indicar que s'estan mantenint reunions amb estos ajuntaments per a la seua nova integració en Pactem Nord.

  Finalment, també es va fer referència a la necessitat d'implementar noves iniciatives a la comarca realitzant una bona aproximació als recursos i demandes municipals i establint línies de coordinació i cooperació amb altres entitats comarcals amb les quals és necessari avançar en la realització de determinades iniciatives relacionades amb l'ocupació i la inserció laboral.

  Pujar