elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les obres de la vorera en l'avinguda Retor Emilio Bayarri

Comencen les obres de la vorera en l'avinguda Retor Emilio Bayarri
  • A partir del 21 d'abril s'inicien les obres en una de les principals artèries de la urbanització Alfinach

  • La repavimentació de la vorera nord en l'avinguda Retor Emilio Bayarri, que presenta una deterioració important atés que no s'ha realitzat cap actuació en els més de 40 anys des de la seua obertura

MÉS FOTOS
Comencen les obres de la vorera en l'avinguda Retor Emilio Bayarri - (foto 2)
Comencen les obres de la vorera en l'avinguda Retor Emilio Bayarri - (foto 3)
Comencen les obres de la vorera en l'avinguda Retor Emilio Bayarri - (foto 4)

«Els treballs consisteixen en la demolició del paviment en la vorera nord i la construcció d'una nova amb rajola d'àrida rentada, seguint la línia de la resta de zones repavimentades a la urbanització Alfinach», apunta la regidora d'Urbanisme, Elena Camarero.

L'objectiu és causar les mínimes molèsties als veïns de la zona, per la qual cosa es preveu mantindre el trànsit rodat durant l'execució de les obres i, en els moments puntuals d'entrada i eixida dels centres educatius, hi haurà personal que regule el pas de vehicles de manera alternativa en tots dos sentits de circulació.

«Esta actuació forma part de les diferents obres que es venen executant per a la renovació de les infraestructures del nostre municipi. Som conscients que queden moltes coses per fer i és per això que en el pressupost sempre es dota una partida per a reasfaltats i accessibilitat, que es completa amb les subvencions a les quals accedim», finalitza Elena.

Està prevista una duració de tres mesos per a l'execució de la repavimentació, que té un cost de 78.000 euros i ha sigut adjudicat a l'empresa OCS Siete Aguas.

Pujar