elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cinc llocs de treball per a la neteja de locals públics

Cinc llocs de treball per a la neteja de locals públics
  MÉS FOTOS
  Cinc llocs de treball per a la neteja de locals públics - (foto 2)
  Cinc llocs de treball per a la neteja de locals públics - (foto 3)

  Ajuntament de Puçol, Labora i Fons Social Europeu col·laboren en la contractació de cinc persones desocupades majors de 30 anys. Es tracta d'un contracte d'un any de duració per a la neteja i manteniment dels espais públics municipals, realitzat amb el suport de fons destinats a afavorir la recuperació econòmica després de la pandèmia.

  Com és habitual en esta mena de contractacions, el procés de selecció ha sigut a càrrec de l'oficina del Labora a Meliana, sempre partint del llistat de persones inscrites que complixen els requisits.

  Requisits que en esta ocasió inclouen: estar desocupat i ser major de 30 anys. Les cinc dones contractades estan treballant dins de l'equip de la Brigada Oficial d'Obres i Serveis des de finals de desembre.

  «Hem contractat un total de cinc persones a jornada completa durant un període de 12 mesos, per a la neteja i manteniment d'espais públics», explica la regidora d'Ocupació, Elena Camarero. «Es tracta d'aturats de llarga duració que tenen l'oportunitat a través d'este contracte de tornar al mercat laboral, i que una vegada finalitze, a més de l'experiència que sumen al seu currículum, els permet obtindre unes certes prestacions».

  La contractació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana i també pel fons d'Ajuda a la Recuperació per a la Cohesió i els Territoris d'Europa, REACT-EU, una iniciativa europea per a ampliar les mesures davant la crisi i afavorir la recuperació després de la pandèmia.

  Pujar