elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Cavalcada de Reis: un dolç èxit amb algunes novetats

La Cavalcada de Reis: un dolç èxit amb algunes novetats
  MÉS FOTOS
  La Cavalcada de Reis: un dolç èxit amb algunes novetats - (foto 2)
  La Cavalcada de Reis: un dolç èxit amb algunes novetats - (foto 3)
  La Cavalcada de Reis: un dolç èxit amb algunes novetats - (foto 4)

  El passat 5 de gener els ciutadans de Puçol van poder gaudir d'una vesprada dolça repleta d'il·lusió i alegria. La Cavalcada dels Reis Mags va arribar com estava previst, acompanyada d'una sèrie de novetats que van garantir l'èxit d'esta màgica visita d'Orient. I, com sempre, amb un gran nombre d'assistents que van combatre el fred gràcies a l'ambient i a la il·lusió que transmetien els xiquets, fascinats en veure als seus personatges favorits desfilar llançant caramels i confeti.

  Una de les novetats d'enguany va ser la disposició d'una sèrie de tanques al llarg del recorregut per «garantir la seguretat, perquè a vegades els xiquets s'emocionen o la gent travessa el carrer», assegura Alejandro Sancho, regidor de Festes. «En general va estar molt bé, sense incidències i amb molta influència de gent», recalca. El fet de publicar una sèrie de normes de seguretat també va ajudar al fet que l'esdeveniment transcorreguera amb normalitat, amb indicacions tan bàsiques com no espentar, no pujar-se a les tanques o no creuar entre carrosses.

  Una altra de les novetats d’esta Gran Cavalcada va ser la presència d'una sèrie de ninots inflables gegants, a càrrec d'una empresa d'animació, que donaven un toc molt cridaner a la desfilada. «Esta novetat va agradar molt als xiquets, que en arribar a la Plaça del País Valencià podien pujar a comptar als reis els regals que havien demanat en les seues cartes», apunta Sancho. Des de l'Ajuntament «animem a totes les associacions i col·lectius a unir-se a la Gran Cavalcada dels Reis Mags», afig el regidor, que reconeix que li agradaria que hi haguera més participació per part d'estes agrupacions.

  Els festers de la Mare de Déu també van participar en la desfilada, disfressats de pastors i de personatges d'animació com ara Mickey i Minnie, Elsa, el Pato Donald o Goofy. «La veritat és que vaig passar molta calor dins de la disfressa», explica Sergio Torres, un d'ells. «Però va valdre la pena, perquè podia escoltar als xiquets cridant emocionats: Minion! Minion!…», recorda. El fester assegura que es tracta d'una experiència molt bonica i inoblidable: «sens dubte, per a repetir», i que desitgen «donar les gràcies a l'Agrupació de Penyes i a l'Ajuntament, per facilitar-nos les disfresses i, en general, per fer-ho possible».

  Pujar