elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquest divendres, aprén a previndre les addiccions tecnològiques dels teus fills en la Casa de Cultura

Aquest divendres, aprén a previndre les addiccions tecnològiques dels teus fills en la Casa de Cultura
  MÉS FOTOS
  Aquest divendres, aprén a previndre les addiccions tecnològiques dels teus fills en la Casa de Cultura - (foto 2)
  Aquest divendres, aprén a previndre les addiccions tecnològiques dels teus fills en la Casa de Cultura - (foto 3)
  Aquest divendres, aprén a previndre les addiccions tecnològiques dels teus fills en la Casa de Cultura - (foto 4)

  El pròxim divendres 19 de gener, a les 17.30 hores, la Casa de Cultura de Puçol acollirà una xarrada per a pares i mares centrada en les addiccions tecnològiques i com previndre-les en els seus fills. Les noves generacions són expertes en tecnologies modernes i les manegen amb soltesa des de xicotets, però coneixem els perills que comporta el mal ús de les xarxes? En la reunió del divendres es desenvoluparan les habilitats per a gestionar les pautes i els límits en els seus bons i mals usos.

  En la trobada, es reflexionarà sobre si les famílies compten amb les ferramentes i coneixements bàsics per a assegurar-se que l'ús que fan els més joves siga el correcte. Entre els problemes més importants relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació està la determinació de la utilització que es fa d'elles, el nombre d'hores emprades i el maneig de la privacitat en la xarxa.

  Com en quasi totes les conductes d'abús, distribuir el temps, les recompenses i conéixer els riscos és bàsic per a poder previndre una addicció.

  Pujar