elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ampolleta per a mascotes, per un poble més net

Ampolleta per a mascotes, per un poble més net
  MÉS FOTOS
  Ampolleta per a mascotes, per un poble més net - (foto 2)

  Aprofitant la tradicional desfilada i benedicció d'animals per la festivitat de Sant Antoni, el diumenge que 16 de febrer es repartirà a Puçol una ampolleta de plàstic als veïns que acudisquen a l'esdeveniment amb el seu gos. L'objectiu? Oferir una solució fàcil per a diluir el pipí de les mascotes i aconseguir, entre tots, un poble més net.

  Malgrat el seu caràcter tradicional, la festivitat de Sant Antoni s'ha unit a una moderna iniciativa que cada vegada s'aplica en més ciutats i que busca contribuir a millorar la higiene als carrers. D'esta manera, des de l'Ajuntament s'ha pres la iniciativa d'oferir als veïns una xicoteta botella de plàstic que es pot emplenar d'aigua i vinagre per a netejar les restes d'orina que deixen les seues mascotes al carrer.

  D'esta manera, totes aquelles persones que acudisquen a l'esdeveniment amb el seu gos podran rebre la botella, que forma part de la campanya de neteja de Puçol i que es repartirà a la cantonada en la qual es travessen els carrers Sant Joan i Bisbe Amigó.

  «Volem conscienciar als veïns que s'ha de netejar el que les mascotes embruten», comenta Ángela Santamaría, regidora de l'Ajuntament, de manera que totes les persones de la localitat puguen contribuir a aconseguir un poble més net.

  Pujar