19 de gener de 2021 19/1/21

Porcelanosa tanca les seues botigues a Espanya i Portugal i anuncia el tancament de la seua producció

Porcelanosa tanca les seues botigues a Espanya i Portugal i anuncia el tancament de la seua producció - (foto 1)
  • La companyia continuarà oferint els seus serveis a través de la web i telefònicament

El Grup Porcelanosa deixarà de produir en fàbrica divendres que ve 27 a causa de l'alerta sanitària activada per la crisi del coronavirus. La companyia ha explicat que aquesta decisió avança la parada tècnica que es realitza habitualment per Setmana Santa i Pasqua. Serà l'evolució del Covid-19 el que determine quan es reactivarà la producció en la planta de Vila-real

Una altra mesura que pren l'empresa és potenciar el teletreball de 80% dels treballadors d'oficina.

Tancament de botigues a Espanya i Portugal

La companyia anunciava aquest divendres que tancava les seues botigues a Espanya i Portugal “fins a un altre avís”. Així no anunciava Porcelanosa en un comunicat en el qual explicava que es continuarà oferint “un suport continu i personalitzat a través de la nostra web (www.porcelanosa.com) i el nostre telèfon d'atenció al client: 901 100 201”.

Així mateix, la companyia ha informat que en els seus catàlegs online es poden consultar els seus “configuradors d'ambients, visites virtuals, així com totes les eines digitals desenvolupades per aquesta companyia”.

“Des de Porcelanosa Grupo agraïm l'esforç i la dedicació de tots els nostres treballadors i també el d'aquells professionals sanitaris que estan vetlant per la nostra salut amb lliurament i valentia. Apel·lem a la responsabilitat social i individual de tots nosaltres per a fer front a aquesta situació i esperem reobrir les nostres botigues al més prompte possible”, conclou la companyia en un comunicat.

Pujar