elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S'inaugura la desena edició de la 'Fira del Comerç' de la Pobla de Vallbona

S'inaugura la desena edició de la 'Fira del Comerç' de la Pobla de Vallbona
  MÉS FOTOS
  S'inaugura la desena edició de la 'Fira del Comerç' de la Pobla de Vallbona - (foto 2)
  S'inaugura la desena edició de la 'Fira del Comerç' de la Pobla de Vallbona - (foto 3)

  L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona i l'Associació de Comerciants del municipi organitzen, de forma conjunta, la desena edició de la 'Fira del Comerç' de la localitat. Anit es va inaugurar una iniciativa que es perllongarà durant tot el cap de setmana, barrejant la faceta de promoció del comerç associat amb activitats lúdiques i d'entreteniment per a tota la família.

  Aquesta desena edició de la 'Fira del Comerç de la Pobla de Vallbona' va comptar ahir amb la presència del director general de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa; l'alcalde poblà, Josep Vicent Garcia; i el president de l'Associació de Comerciants del municipi, Pep Durà. En l'acte d'inauguració d'aquesta 'Fira' van estar presents també autoritats locals, comarcals i provincials, i va estar amenitzat pel Grup de Danses de la Pobla de Vallbona.

  Pep Durà va destacar la il·lusió amb la qual el col·lectiu de comerciants i empresaris de la Pobla de Vallbona prepara aquesta fira: "Dediquem un gran esforç a preparar la 'Fira del Comerç', amb l'objectiu de donar a conéixer la nostra oferta als habitants del municipi. S'han preparat diverses activitats de tot tipus perquè els nostres veïns acudisquen al Parc i visiten els estands, on trobaran una gran mostra del sector comercial de la Pobla".

  Natxo Costa es va mostrar feliç per haver pogut assistir enguany a l'esdeveniment d'inauguració, i va desitjar que aquesta fira resulte tot un èxit. "Estic segur que l'esforç efectuat rendirà els seus fruits, el temps acompanyarà i la gent gaudirà amb les propostes d'oci programades, al mateix temps que coneix la variada oferta del comerç local".

  Josep Vicent Garcia va incidir que aquesta fira "està totalment consolidada, després de 10 edicions. L'Ajuntament treballa amb l'Associació de Comerciants de la Pobla, i en la web del consistori hi ha una galeria amb més de 500 professionals donant a conéixer la seua activitat. S'han creat dos pàrquings per a afavorir les compres en el poble i confiem que tots, institucions i veïns, apostem pel comerç de proximitat".

  Cap de setmana ple d'activitats
  Aquesta desena edició de 'Fira del Comerç' poblana compta amb 47 estands contractats, en els quals comerços associats i professionals del municipi promocionen els seus negocis i donen a conéixer els avantatges del consum en el comerç de proximitat que existeix en la localitat poblana. A més, s'han previst activitats per a afavorir la presència massiva de veïns i veïnes: anit es va elaborar una truita de creïlles geganta, per a mil comensals, elaborada amb 1.400 ous i 125 quilos de creïlles. A partir de la 11:00 hores del dissabte 16 hi haurà la primera 'Concentració de Cotxes Clàssics', que recorreran els carrers del municipi (i quedaran exposats en la coberta del Mercat Municipal). El diumenge 17 se celebrarà la segona edició de la 'Can-Minada Solidària'.

  Paral·lelament hi haurà activitats d'oci i entreteniment (tallers infantils, exhibicions, un parc lúdic pels més xicotets i també un compte-contes). També hi haurà dos concursos de dibuix (un per a menors de 6 anys i un altre per a xiquets i xiquetes d'entre 7 a 12 anys) i el diumenge (a partir de les 20:00 hores) es lliuraran els premis de la XIII 'Ruta de la Tapa' de la Pobla de Vallbona.

  Expectatives del consistori
  L'edil de Comerç en el consistori poblà, Francisco Javier Nóvoa, es mostrava il·lusionat amb aquesta edició de la 'Fira': "El comerç associat està treballant en la seua promoció i l'Ajuntament sempre estarà al seu costat, per coordinar-nos i ser més eficients. S'han previst activitats interessants i confie que tot açò contribuïsca a aconseguir unes xifres de participants elevades".

  Aprofitant la presència massiva de veïns a aquesta 'Fira del Comerç', l'Ajuntament de la Pobla (a través de l'àrea de Comunicació i Noves Tecnologies) ha habilitat un estand perquè els veïns que ho desitgen puguen instal·lar en els seus mòbils l'aplicació 'La Pobla Info'; aquesta APP permet als seus usuaris disposar d'un canal per a accedir a informació municipal (rebre notícies, accedir a l'Agenda Municipal, participar en la Bústia de Suggeriments, transmetre incidències al consistori o rebre els Bans Municipals). L'objectiu és incrementar l'ús d'aquesta eina, per diversificar els canals de comunicació entre els habitants i el consistori.

  Pujar