elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Pobla de Vallbona denuncia que continuen faltant places d'autobús per als escolars per la "deixadesa" de l'Ajuntament

Cs Pobla de Vallbona denuncia que continuen faltant places d'autobús per als escolars per la "deixadesa" de l'Ajuntament
  • Belenguer: "Ja ha passat un mes des de l'inici de curs i molts menors continuen quedant-se en les parades, la qual cosa suposa un risc"

La portaveu de Ciutadans (Cs) Pobla de Vallbona, Inma Belenguer, ha denunciat que "continuen faltant places d'autobús per als escolars per la deixadesa de l'Ajuntament”. “La falta de previsió del govern municipal està vegada està recaient en menors, que continuen quedant-se en les parades de l'autobús sense poder accedir als vehicles i arribant tard a les seues classes”, ha criticat.

Per a Belenguer, “és un risc que es podria haver evitat”. “O almenys es podria haver esmenat després dels primers dies del curs”, ha destacat la regidora, qui també ha lamentat que “lluny de buscar solucions, seguim igual”.

Segons ha assegurat, “des de Cs estem treballant perquè això no torne a ocórrer”. “Davant l'augment de la població, és necessari que la previsions en els serveis canvien i s'adapten a les necessitats reals del municipi”, ha conclòs.

Pujar