elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 200 persones assisteixen a l’acte de presentació de Centrats en La Pobla

Més de 200 persones assisteixen a l’acte de presentació de Centrats en La Pobla
  MÉS FOTOS
  Més de 200 persones assisteixen a l’acte de presentació de Centrats en La Pobla - (foto 2)
  Més de 200 persones assisteixen a l’acte de presentació de Centrats en La Pobla - (foto 3)
  Més de 200 persones assisteixen a l’acte de presentació de Centrats en La Pobla - (foto 4)
  Més de 200 persones assisteixen a l’acte de presentació de Centrats en La Pobla - (foto 5)

  La Pobla de Vallbona, 5 set.- Centrats en La Pobla ha presentat el seu projecte polític el passat diumenge 4 de setembre a la Casa Gran en un acte al qual van assistir més de 200 veïns i veïnes de tot el municipi.

  L’acte, que va donar inici amb l’aparició de la presentadora Andrea Martínez, ha servit perquè els veïns del municipi del Camp de Túria pogueren conèixer de primera mà els motius que els han dut a crear aquest projecte. Tal i com es va comentar a les intervencions, la ideologia de Centrats en La Pobla és La Pobla de Vallbona, on es va destacar que “no és un partit polític, sinó un projecte polític amb la intenció d’agrupar a la gran majoria de poblans i poblanes”.

  Martínez va introduir les persones que componien el panel per donar-los pas per tal que oferiren als espectadors els seus discursos polítics. Jaime Gimeno va ser el primer en contar al públic la seua vinculació amb el món faller de La Pobla i la seua implicació en el projecte polític.

  Posteriorment, va ser el torn de José Antonio Navarro, d’ascendència gaditana però criat al barri de Sant Josep. Mª Jesus Gimeno va explicar com havia estat el procés d’elecció de logotip fent referència a la regeneració política i la joventut del poble.

  Aléxter Fuertes, comptable de l’Atlètic Vallbonense i professor d’economia, va narrar la seua experiència familiar i com ha estat interessat en la política des d’una edat molt temprana. A més, va encoratjar als assistents a prendre consciència i a implicar-se políticament. Després li va arribar el torn a María García, mig lliriana i mig poblana, va anunciar que serà mare d’una xiqueta poblana i que per aquest motiu havia decidit implicar-se de manera política per tal de fer del seu municipi un poble millor.

  Finalment, Jaime Ruix, regidor de joventut, Mobilitat i Falles a l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona, va informar als assistents que cada vegada “som més els qui pensem que La Pobla de Vallbona necessita una regeneració política i una nova il·lusió que tinga en compte a tots i cada ú dels veïns”. Posteriorment a la seua intervenció, els assistents van poder gaudir d’un vi d’honor oferit per l’equip de Centrats en La pobla en un ambient distendit.

  Pujar