elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DESAPAREGUDA LA POBLA DE VALLBONA

Localitzen una setmana després a la menor d'edat desapareguda a la Pobla de Vallbona

Localitzen una setmana després a la menor d'edat desapareguda a la Pobla de Vallbona

  El Centre Nacional de Desapareguts (CNDES) ha informat este dilluns que ja ha sigut localitzada Lluïa R. G. una jove de 15 anys que va desaparéixer el passat 9 d'abril a la Pobla de Vallbona.

  Així, quasi una setmana després que es perderen els seus passos el CNDES, adscrit al Ministeri de l'Interior, ha pogut donar la bona notícia que ha reaparegut.

  El CNDES va advertir de la desaparició dijous passat, quan va llançar l'alerta de col·laboració ciutadana, que ha sigut "vital" per a donar amb ella, com expliquen des de les xarxes socials de la institució.

  Sobre el Centre Nacional de Desapareguts

  El Centre Nacional de Desapareguts (CNDES), dependent del Ministeri de l'Interior, és l'òrgan de gestió centralitzada per a la coordinació efectiva i permanent del sistema de persones desaparegudes empleat per les Forces i Cossos de Seguretat. Actua, a més, com a punt de contacte, per al desenvolupament de les mesures de cooperació amb les Administracions Públiques i altres institucions i organitzacions públiques i privades habilitades, tant nacionals com internacionals, incloent-hi les organitzacions representatives del sector i els mitjans de comunicació, la participació dels quals resulta imprescindible per a l'eventual difusió, d'avisos, alertes o peticions de col·laboració a la població.

  El CNDES, també és el responsable d'analitzar i valorar les propostes dels familiars de les persones desaparegudes, i qualsevol altra qüestió que puga resultar d'interés respecte al sistema PDyRH i millorar els protocols d'actuació en l'àmbit de les desaparicions.

  Pujar