elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

José Luis Martín serà el candidat de Cs a l'alcaldia de La Pobla de Vallbona

José Luis Martín serà el candidat de Cs a l'alcaldia de La Pobla de Vallbona
  • Martín, regidor de la formació liberal en el municipi, assegura que la seua política continuarà regint-se per “el sentit comú i l'eficiència”

José Luis Martín ha sigut elegit candidat a l'alcaldia de La Pobla de Vallbona pels comités autonómico i nacional de Ciutadans (Cs). “Agraïsc la confiança depositada en mi, em presente per a liderar el vot de centre, liberal i progressista”, ha explicat.

A més, Martín ha assegurat que “amb Ciutadans els veïns tenen la seguretat que el seu vot mai servirà per a interessos personals ni molt menys per a posicions contra natura”. De fet, ha defensat, “durant aquesta legislatura hem intentat que s'imposara el consens com a mesura necessària per al progrés en la població, hem intentat que la relació del govern i l'oposició fora fluida i constructiva per a avançar amb major rapidesa”.

No obstant això, ha lamentat el regidor de Cs, “els interessos personals d'uns altres han pogut més”. Per això, ha esgrimit, “La Pobla de Vallbona necessita un partit de centre i moderat, que vetle per l'interés general i tinga sentit comú perquè la inversió de cada euro siga eficient, i aqueix partit és Ciutadans”.

Pujar