elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Centrats en La Pobla, el nou partit polític local que s’allunya de les marques nacionals per millorar el municipi

Centrats en La Pobla, el nou partit polític local que s’allunya de les marques nacionals per millorar el municipi
  MÉS FOTOS
  Centrats en La Pobla, el nou partit polític local que s’allunya de les marques nacionals per millorar el municipi - (foto 2)
  Centrats en La Pobla, el nou partit polític local que s’allunya de les marques nacionals per millorar el municipi - (foto 3)

  Centrats en La Pobla naix de la mà d’un grup de veïns de La Pobla de Vallbona l’objectiu del qual és millorar la localitat tant a nivell polític, com econòmic, social i cultural.

  El nou projecte, encapçalat pel regidor de l’Ajuntament Jaime Ruix, reivindica una renovació de l’escenari polític del municipi i una administració allunyada de les directrius nacionals que comportaria formar part d’un partit a nivell estatal.

  Tal i com afirma Jaime Ruix, “cada vegada som més els que pensem que per a treballar per La Pobla no importa ser ni de dretes ni d’esquerres; importa el sentit comú, el trellat i les persones”.

  L’Executiva serà elegida en els pròxims mesos amb la celebració del I Congrés Constituent. A més, en el mes de setembre es farà l’acte de presentació oficial per tal que els veïns de La Pobla puguen conèixer de primera mà el nou projecte local.

  Davant la necessitat dels ciutadans de La Pobla d’una regeneració política a nivell local, Centrats en La Pobla, que ja conta amb més de mig centenar de persones, naix com a alternativa als actors polítics actuals amb la finalitat de configurar el municipi com un referent tant econòmic com sociocultural a la Província de Valencia i a la Comunitat Valenciana.

  Pujar