Castellano

Pilar de la Horadada acull la segona jornada dels Jocs Esportius Adaptats a Alacant

Pilar de la Horadada acull la segona jornada dels Jocs Esportius Adaptats a Alacant
  • Un total de 13 centres educatius han participat en les activitats d’esport adaptat al Poliesportiu del Pilar de la Horadada

MÉS FOTOS
Pilar de la Horadada acull la segona jornada dels Jocs Esportius Adaptats a Alacant - (foto 2)
Pilar de la Horadada acull la segona jornada dels Jocs Esportius Adaptats a Alacant - (foto 3)
Pilar de la Horadada acull la segona jornada dels Jocs Esportius Adaptats a Alacant - (foto 4)

La localitat de Pilar de la Horadada ha acollit la segona de les 13 jornades esportives adaptades que se celebren aquest curs escolar a les comarques d’Alacant, emmarcades dins de la 38a edició dels Jocs Esportius organitzats per la Conselleria d’Educació Cultura i Esport. La primera jornada es va celebrar a Torrevieja amb un total de 300 participants.

Al Poliesportiu del Pilar de la Horadada s’han citat 494 persones entre alumnat, professorat i entitats col·laboradores, amb l’objectiu de dur a terme diferents jocs inclusius i oferir les mateixes oportunitats en la difusió de la pràctica d’activitat física i esport a l’alumnat valencià. A més de les activitats esportives, els 494 participants en la segona jornada han gaudit d’un dinar de convivència, i els centres col·laboradors, d’una visita cultural per la localitat alacantina.

En la jornada de Pilar de la Horadada han participat els centres IES Clara Campoamor (Elx), Col·legi Públic Jorge Guillén (Elx), CEIP Virgen del Pilar (Pilar de la Horadada), CEIP San Fernando (Elx), CEIP Mariano Benlliure (Elx), CEIP Mediterráneo (Pilar de la Horadada), CEIP Nuestra Señora de la Esperanza (Crevillent), CEE Virgen de la Luz (Elx), IES Vega Baja (Callosa de Segura), CEIP Jaume I (Elx), CEE Antonio Sequeros (Orihuela) i CEIP Mediterráneo (Pilar de la Horadada).

L’organització i desenvolupament de la jornada ha estat a càrrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pilar de la Horadada, el TAFAD de l’IES Mare Nostrum de Torrevieja, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, l’Asociación Local de Amas de Casa Pilar de la Horadada, l’Associació Aidemar i la Fundació ONCE d’Alacant.

La pròxima cita dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant serà a la Nucia el pròxim dimecres 27 de novembre, amb la participació de 7 centres educatius.

Pujar