Castellano

Antonio Estañ, Secretari general de Podem, visita Pilar de la Horadada

Antonio Estañ, Secretari general de Podem, visita Pilar de la Horadada
  MÉS FOTOS
  Antonio Estañ, Secretari general de Podem, visita Pilar de la Horadada - (foto 2)
  Antonio Estañ, Secretari general de Podem, visita Pilar de la Horadada - (foto 3)
  Antonio Estañ, Secretari general de Podem, visita Pilar de la Horadada - (foto 4)

  Antonio Estañ, Secretari General de Podem, ha visitat el Pilar de la Horadada , on ha sigut rebut pel regidor de grup polític Vecinos por el Pilar, Jose Francisco Albaladejo. Tots dos s'han desplaçat a Torre de la Horadada per a visitar la Torre Vigía, Antonio Estañ s'ha interessat pel seu estat de conservació i per la iniciativa del grup polític local perquè el monument passe a ser propietat municipal. Ja el passat 18 d'abril el grup parlamentari Podemos-Podem va realitzar davant el ple de Les Corts Valencianes una pregunta sobre la recuperació per al poble d'aquest monument històric en perill d'ensulsiada per l'estat de deixadesa de les actuals propietaris. El diputat i secretari general s'ha mostrat disposat a impulsar la iniciativa fins a on siga necessari amb l'objectiu que l'immoble passe a propietat del municipi.

  Més tard, Antonio Estañ s'ha desplaçat a l'Ajuntament de la localitat alacantina on ha sigut rebut en la porta de Consistori per l'alcalde de la localitat Ignacio Ramos. Després de la rebuda, s'ha mantingut una reunió entre Jose Francisco Albaladejo, Antonio Estañ i Ignacio Ramos. L'objectiu principal de la reunió ha sigut acostar postures en el local i afrontar els reptes que li ofereix el futur a la localitat alacantina. S'ha ressaltat per part d'Antonio Estañ la necessitat de complir amb els pactes a l'hora de renovar la confiança entre els grups progressistes, ja que «només així es poden fer les polítiques que el poble necessita,» ha remarcat el Secretari General de Podem.

  L'alcalde de la localitat, Ignacio Ramos, ha coincidit en el compromís d'avançar en els processos de remunicipalització, complir amb l'acord signat i en la necessitat de seguir avançant per aquesta línia d'estreta col·laboració. «Segur que les dues forces locals, PSOE i Vecinos por el Pilar, poden seguir treballant en el futur. Un treball que està donant ja els seus fruits i que s'ha de consolidar,» ha destacat l'alcalde.

  Per la seua banda el regidor de la localitat i membre del Consell Valencià de Podem Jose Francisco Albaladejo s'ha mostrat satisfet amb la reunió mantinguda. En finalitzar ha assegurat: «ha sigut una reunió fructífera i espere que es veja prompte reflectit en el pràctic».

  Pujar