elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’ultimen els treballs de condicionament del nou edifici del CEIP Sant Ignasi de Loiola

S’ultimen els treballs de condicionament del nou edifici del CEIP Sant Ignasi de Loiola
  • La Brigada Municipal s’ha encarregat de fer la mudança des de les aules prefabricades i a hores d’ara està fent tasques de condicionament tant de l’interior com de l’exterior de l’escola.

Una vegada finalitzades les obres de reforma integral del CEIP Sant Ignasi de Loiola, des que començà l’estiu el personal de la Brigada Municipal està treballant de valent per fer tot el trasllat de material i mobiliari, que hi havia en les pre-fabricades, al nou edifici. Una mudança que a hores d’ara es troba pràcticament completa i per tant ara falta continuar treballant en les tasques de col·locació de mobles i l’adequació dels espais.

Segons fonts municipals, s’està pintant part dels exteriors i substituint les fonts antigues dels patis i retirant material que ha quedat inservible, a més, als interiors s’estàn col·locant tot el material, el mobles i revisant la instal·lació elèctrica perquè es trobe tot en condicions per a l’inici del curs. Per altra banda, una empresa especialitzada s’està encarregant de la instal·lació de les pissarres digitals interactives.

Cal recordar que esta millora integral, que afecta a les cobertes, l’eficiència energètica, les àrees d’esplai i les aules del CEIP Sant Ignasi, es troba emmarcada dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana i que ha comptat amb un pressupost total de 2.089.213'73 €, IVA inclòs.

Pujar