elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Serveis Municipals continuen treballant en agost per adequar l’espai de les prefabricades on estarà la comunitat educativa del CEIP Sant Ignasi de Loiola

Els Serveis Municipals continuen treballant en agost per adequar l’espai de les prefabricades on estarà la comunitat educativa del CEIP Sant Ignasi de Loiola
  • La brigada municipal treballa dia rere dia per a que tot estiga a punt per a l’inici del curs escolar el proper mes de setembre.

MÉS FOTOS
Els Serveis Municipals continuen treballant en agost per adequar l’espai de les prefabricades on estarà la comunitat educativa del CEIP Sant Ignasi de Loiola - (foto 2)

Degut al imminent començament de les obres de reforma integral y ampliació del CEIP Sant Ignasi de Loiola, la comunitat escolar donarà inici al curs 2021-2022 a les aules prefabricades que s'han instal·lat en un solar pròxim a l'Auditori de la Música i les Arts (AUMA),  a la zona sud del municipi.

Des de l’inici de l’estiu, el personal dels Serveis Municipals està treballant de valent  en este solar, fent el trasllat de material i mobiliari des de l’antiga escola fins a les prefabricades, així com també en l’acondicionament del pati.

Alumnat, professorat i la resta de personal treballador de l’escola hauran d’estar en este nou espai fins que finalitzen les obres, les quals, tenen un cost total de 2.099.712,30 euros, iva inclós, a càrrec íntegrament de la Conselleria d’Educació a través del Pla Edificant.

Esta actuació inclou diverses actuacions. Així, a banda de la reforma integral dels dos edificis existents (Infantil i Primària), en la que estan incloses la reparació de cobertes i la instal·lació de nou enllumenat d’acord amb els principis d’eficiència energètica, es treballarà també en la construcció de noves aules i en la creació d’espais exteriors com poden ser diversos patis de joc i un hort. La previsió del termini aproximat de l’execució de l’obra és de 12 mesos.

Pujar