elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Ruta de la Salut arriba a Picassent

La Ruta de la Salut arriba a Picassent
  MÉS FOTOS
  La Ruta de la Salut arriba a Picassent - (foto 2)

  La Ruta de la Salut és una iniciativa de l'àrea de Benestar Social de la Diputació de València que es desenvolupa des de 2014 amb la col·laboració dels professionals de l'Hospital General Universitari de València. Una activitat preventiva i pedagògica a la qual estan assistint fonamentalment les persones majors de les diferents poblacions que hi participen, tot i que s'insisteix en que és una campanya que s'adreça a totes les edats.

  I esta ruta també ha arribat al nostre municipi. Ahir per la vesprada, el Centre de Convivència, es va convertir en una unitat mòbil composada per diverses estacions mèdiques de cardiologia, pneumologia, rehabilitació, reumatologia i nutrició, totes elles ateses per metges, infermers i nutricionistes de l'Hospital General Universitari de València.

  La jornada, inaugurada pel regidor de l'àrea de Benestar Social i Majors, Carles Silla, va comptar amb l'assistència de més de 150 persones, qui varen passar per les diferents estacions instal·lades, des d'on es realitzaren proves consistents en la presa de la tensió arterial, la prova de la glucèmia, electrocardiogrames, espirometries, oximetries, càlcul de risc de fractura òssia, antropometries, així com emplenar diversos qüestionaris sobre el seguiment de la dieta mediterrània. Al mateix temps, l'equip del Centre de Salut de Picassent va estar present també per vacunar contra la grip els i les participants que així ho desitjaren.

  Cal destacar que, durant la vesprada, també es desenvoluparen xarrades sobre diferents aspectes de salut. En elles, s'oferiren consells i informació sobre estils de vida saludables i els diferents programes de prevenció de patologies que ofereix la xarxa pública sanitària.

  Pujar