elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunió amb la nova junta directiva de l’associació de veïns de la Urbanització El Pinar de Picassent

Reunió amb la nova junta directiva de l’associació de veïns de la Urbanització El Pinar de Picassent

    L’alcaldessa de Picassent, Conxa García, junt a diversos regidors i regidores del seu equip de govern, s’ha reunit recentment amb representants de la junta directiva de la Societat Civil Particular Residencial “El Pinar”, atenent a la petició del seu president, Juan Carlos Prieto. L’objectiu de la mateixa ha sigut presentar-se la nova junta, que es va constituir el passat mes de juliol, i tractar diversos punts d’interés i millora per al veïnat de la urbanització.

    L’alcaldessa ha mostrat la seua intenció de mantindre la relació cordial que l’Ajuntament ha tingut fins ara amb l’associació i la seua intenció de col·laborar en tot allò que estiga dins les possibilitats del consistori. Una bona sintonia que també ha demostrat el president d’este col·lectiu.

    En El Pinar durant tot l’any viuen al voltant d’un centenar de famílies i entre els temes que s’han tractat es troben qüestions relatives a la ubicació dels contenidors, la neteja dels carrers, la possibilitat de col·locar de boques d’incendis, l’abastiment de l’aigua potable, així com també la millora dels camins d’accés a la urbanització.

    Pujar