elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un primer treball per als joves de Picassent

Un primer treball per als joves de Picassent

    Des del passat 15 de novembre, sis joves del municipi treballen a través del Pla d'ocupació municipal «Primer Treball», una proposta impulsada per la Regidoria de Formació i Ocupació, a la qual s'han destinat més de 50.000 euros del pressupost municipal.

    Fa només uns dies, l'alcaldessa, Conxa Garcia i la regidora de l'àrea de Formació i Ocupació, Lola Albert, els varen rebre al despatx de l'alcaldia per conéixer la seua experiència i com han transcorregut estos primers mesos de treball al consistori.

    «Posar a l'abast este pla d'ocupació és una experiència molt enriquidora per a ambdues parts, tant per al consistori com per al veïnat que hi participa d'ell. D'esta manera tenen l'oportunitat de formar-se al costat de casa i amb aprenentatges que, de ben segur, van a resultar-los molt profitosos per a la seua experiència al món del treball», ha afirmat al respecte la primera edil.

    Acostar-se al món laboral i conéixer, de primera mà, l'administració local, és l'objectiu d'estes beques que estaran vigents fins el proper 15 de juny.

    Pujar