elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Posen en quarantena a un mòdul de la presó de Picassent després de sospita d'un positiu en coronavirus

Posen en quarantena a un mòdul de la presó de Picassent després de sospita d'un positiu en coronavirus
  • La mesura afecta a un total de 131 interns de la presó valenciana

Un total de 131 interns de la presó de Picassent es troben en *cuarentana després de detectar-se per part d'Institucions Penitenciàries un cas sospitós de coronavirus. L'intern sota sospita ja s'ha sotmés a una prova *PCR i es troba a l'espera de conéixer els resultats.

El protocol de seguretat es va posar en marxa després que l'intern comunicarà que tenia malestar i explicarà que la seua parella – amb la qual havia mantingut un vis a vis recentment – havia estat en contacte amb una persona contagiada de COVID-19, segons detallen des d'Europa Press.

Amb tot això, després de practicar-li la PCR, aquesta persona ha sigut traslladada al mòdul 6 de la presó en el qual ingressen nous interns i lloc en quarantena. A més, de manera paral·lela, s'ha imposat quarantena a un altre mòdul i suspés els tallers de producció externa

Després de conéixer-se la notícia, des de ACAIP-UGT han denunciat que ocórreguen aquest tipus de coses, qualificant-les com a “barbaritat” i “irresponsabilitat”. “Des del punt de vista sanitari això és una altra barbaritat més, no sols es permet que aqueixos interns isquen del seu mòdul, malgrat la situació de quarantena decretada, sinó que a més es mesclaran amb els d'altres mòduls, amb el que s'està posant en safata la dispersió i propagació del virus per tot el centre", ha denunciat.

Pujar