elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent tendrá bus nocturno de conexión con Valencia

Picassent tendrá bus nocturno de conexión con Valencia
  • La Conselleria de transports ha tret ja a licitació, entre altres, la línea nocturna L6N que discorrerà pels municipis del corredor principal de la comarca de l’Horta Sud; Picassent, Alcàsser i Silla, entre ells

La Consellera de Transports, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, presentà recentment als alcaldes i alcaldesses que formen part de la Mancomunitat de l’Horta Sud les noves contractacions públiques que vindran a millorar el servei de transport públic en autobús. Diverses concessions que suposen una inversió anual de la Generaliat de 12 milions d’euros i que beneficien a una població total de 445.000 habitants. A l’acte va estar present l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, en representació del municipi.

En el cas de Picassent, inclòs en la concessió CV-108 València Metropolitana Sur, la ciutadania podrà beneficiar-se de l’ús de la línea nocturna de nova creació, la L6N, la qual, connectarà València amb Benetússer, Alfafar, Massanassa, Catarroja, Albal, Beniparrell, Silla, Alcàsser i Picassent. El servei es prestarà des de les 23:00 h fins les 7:00 h,  moment en el que s’inicia l’horari diürn. Cal assenyalar també que els divendres, dissabtes i vespres de festiu la freqüència de pas serà cada hora.

“Estem molt satisfets amb este nou servei que des del nostre poble portàvem demanant des de fa temps. Són molts els usuari que per qüestions laborals o personals utilitzen l’autobús i en aquest cas, el servei nocturn és una millora important que arriba a donar un nou impuls  al transport públic com a alternativa a la utilització del vehicle privat”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

Pujar