elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent paga les primeres ajudes Parèntesi del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana

Picassent paga les primeres ajudes Parèntesi del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana
  • Autònoms i microempreses poden rebre fins a 2.000 euros per cada persona contractada. Dels 414.726 euros que li corresponen a la localitat, l’Ajuntament aporta més de 60.000 euros

MÉS FOTOS
Picassent paga les primeres ajudes Parèntesi del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana - (foto 2)

L’Ajuntament de Picassent ja ha ingressat els imports corresponents als primers sol·licitants de les ajudes Parèntesi, emmarcades dins el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana i que van dirigides als sectors més afectats per les restriccions sanitàries imposades degut a la pandèmia.

De moment, s’han pagat un total de 12 sol·licituds entre autònoms y microempreses. De fet, de totes les presentades a l’inici s’han pagat totes a excepció d’aquelles a les que li s’ha requerit nova documentació. De totes formes, es continua amb el procediment i cada setmana hi haurà un nou paquet de resolucions.

 “Conscients de la tramitació que comporta qualsevol ajuda, des de l’Ajuntament estem fent tot el possible per accelerar l’entrega de les ajudes ja que sabem de la gravetat de la situació. Sabem que al llarg d’estos dies seran més empreses les que es presenten”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

Cal recordar que fins el pròxim 15 de març poden presentar-se les sol·licituds d’ajuda. El tràmit pot fer-se a través de dos vies: telemàticament, a través de la seu electrònica, o de manera presencial, amb cita prèvia, tant a l'Oficina d'Atenció Ciutadana com al Centre Social, ubicat al carrer Carles Albors, 26-2a planta.

Cada persona autònoma i microempresa podrà rebre fins a un total de 2.000 euros per cada treballador/a en plantilla contractat a 31 de desembre de 2020 ( fins a un màxim de 10). L’Ajuntament de Picassent ja ha fet efectius prop de 30.000 euros.

Pujar