elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent rep més de 2 milions d’euros per a la rehabilitació dels edificis del Grup Verge de Vallivana i Torres Verge del Carme

Picassent rep més de 2 milions d’euros per a la rehabilitació dels edificis del Grup Verge de Vallivana i Torres Verge del Carme
  • Este matí l’alcaldessa, Conxa García, ha signat el protocol d’actuació en València en un acte organitzat per la vicepresidència segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica.

L’alcaldessa de Picassent, Conxa García, en presència del vicepresident segon i Conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, Hector Illueca, ha signat el protocol general d’actuació del Programa d’ajudes en matèria de rehabilitació residencial i vivenda social a nivell de barri. En l’acte, la primera edil ha estat acompanyada per la regidora d’Urbanisme, Lola Albert.

Una subvenció, procedent de Next Generation EU dins del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia de España, i que a Picassent li s’ha concedit per un valor total de 2.345.869, 58 euros, quantitat que servirá per portar a terme el projecte de rehabilitació en matèria d’eficiència energética i accessibilitat dels edificis del grup vivendes Verge de Vallivana i en les Torres de Verge del Carme.  A més, també està prevista una reforma integral de l’entorn.

“Hui és un dia important per a Picassent, estem molt contents perquè anem a destinar més de 2 milions d’euros a fer realitat un projecte de gran envergadura que ja teniem en ment des de fa temps. El nostre municipi ha avançat ràpid en els últims anys, però no volem que ningú es quede darrere, per això volem aprofitar esta subvenció per fer de Picassent un lloc més habitable i inclusiu”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

L’acte ha tingut lloc en el Centre Cultural El Carme i a ell han assistit els alcaldes i alcaldesses dels 31 municipis de la Comunitat Valenciana als que li s’han atorgat les ajudes.

Pujar