elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent inicia diversos programes d'inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial

Picassent inicia diversos programes d'inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial

  Al Centre de Formació de Persones Adultes s'han reunit més de 50 persones, totes elles aturades del municipi, que han conegut, de primera mà un programa d'inserció laboral, que també s'està duent a terme en altres municipis de la comarca.

  Menors de 30 anys i majors de 45 anys i amb l'objectiu de millorar les seues competències per accedir al mercat de treball: estes són les premisses que marquen la participació en esta convocatòria. Així, les persones adherides, participaran de forma activa en les sessions individuals i grupals planificades durant els 2 propers mesos.

  D'altra banda, també s'ha iniciat un projecte per a oferir ferramentes a les persones emprenedores per a iniciar una nova activitat econòmica i, d'una altra, donar a les empreses ja creades uns serveis basats en l'anàlisi de la situació actual i la posterior elaboració d'uns itineraris que s'han de seguir per millorar l'empresa. Tant els serveis d'inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial es presten de forma gratuïta a Picassent per professionals, gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat de l' Horta Sud, el Servef i la Regidoria de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Picassent.

  Com inscriure's

  Qualsevol persona que estiga interessada en participar al programa d'inserció laboral, pot acudir a la Borsa d'Ocupació, situada al Centre Social, en horari de 10 a 14 hores i realitzar la seua inscripció, fins al dia 4 d'abril.
  Per als programes d'autoocupació i consolidació empresarial, cal enviar un correu electrònic abans del 13 d'abril a: aedlpicassent@picassent.es o adc@mancohortasud.es

   

  Pujar