elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent li dóna la benvinguda al Nadal amb una gran festa a la plaça de l'Ajuntament

Picassent li dóna la benvinguda al Nadal amb una gran festa a la plaça de l'Ajuntament
  • Els xiquets i les xiquetes del Consell de la Infància i l'Adolescència han sigut els encarregats d'encendre la llum del Nadal des del balcó de l'Ajuntament

A Picassent pot dir-se que ja ha arribat el Nadal. La plaça de l'Ajuntament ha sigut l'epicentre d'una festa molt especial que ha tingut lloc esta vesprada on el veïnat li ha donat la benvinguda al Nadal de 2021 amb molta màgia i sorpreses.

La llum no ha faltat en un espectacle que ha combinat la màgia, l'atreviment i que ha tingut també com a protagonista un donyet que s'ha despenjat des de la façana de l'Ajuntament per fer entrega d'eixa llum del Nadal a Picassent. Allí, ha arribat fins el balcó de la casa consistorial, on els membres del Consell de la Infància i l'Adolescència, acompanyats per l'alcaldessa, Conxa Garcia, han donat pas a l'encesa oficial que ha il·luminat Picassent i també el Betlem municipal, una instal·lació que enguany s'estrena de forma renovada, totes les seues figures són de nova creació.

L'alcaldessa, durant el seu discurs inaugural ha destacat que, “Este desembre anem a viure uns dies que són per a disfrutar-los en família i en companyia d’aquells i aquelles que més estimem. És temps de sentir-se poble, de conviure en pau i gaudir del Nadal amb tot allò que s’ofereix al nostre municipi”.

Minuts després, l'espectacle visual s'ha traslladat al campanar de l'església de Sant Cristòfor Màrtir on s'ha realitzat la projecció d'un videomapping amb elements i una animació nadalenca molt especial.

La vesprada festiva ha continuat a la plaça amb tallers per als menuts, i una suculenta gastronomia que ha fet les delícies de les persones assistents, amb les foodtrucks instal·lades. Per concloure la jornada de divendres, la música, element fonamental en esta Festa, ha estat present de la mà de Cristian Florez, qui ha oferit un concert de rumba i flamenc.

La programació d'activitats continuarà demà a la plaça amb moltes més activitats que poden consultar-se a l'agenda de la pàgina web de l'Ajuntament.

Pujar