elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent aprova l'ordenança d'ajudes per incentivar la recuperació agrària al municipi

  Tot i que l'agricultura està travessant un situació crítica, des de l'Ajuntament no cessen les propostes per mantindre activa esta vessant al nostre terme i facilitar al veïnat les ajudes necessàries perquè totes les parcel·les i cultius abandonats tornen a ser rentables.

  Per això, i amb l'objectiu d'incentivar la recuperació de l'activitat agrària, l'Ajuntament ha aprovat una ordenança reguladora de les bases específiques per a la concesió d'estes ajudes. D'esta manera, es permet mantindre el nostre patrimoni natural si tenim en compte que Picassent té un dels termes més extensos de la província de València. I és que estes ajudes són una iniciativa pionera en tota la comarca que tenen com a finalitat estimular l'agricultura en aquells terrenys que es troben abandonats.

  «La pèrdua de superfície agrícola està derivant molts problemes. És el nostre propòsit contribuir a frenar esta situació i aportar, en la mesura de les nostres possibilitats, totes les ajudes per evitar l'abandonament de les parcel·les agràries». Així ho ha manifestat l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia.

  Fins el pròxim 15 d'octubre, totes aquelles persones que vulguen adherir-se a estes ajudes podran presentar les sol·licituds a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ubicada en la plaça de l'Ajuntament nº2, a partir del 22 de març. L'horari és de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores i de 16 a 17:45 hores. Divendres, de 9 a 14 hores.

  Import de les ajudes

  La quantia individual de la subvenció serà de 21 euros per fanecada de superfície de cultiu, fins un màxim de 1.500 euros per sol·licitud i persona beneficiària.

  Per a més informació, consulta les bases d'esta convocatòria que ja es troben publicades al tauler d'anuncis de la pàgina web municipal i als Serveis Agraris de l'Ajuntament.

  Pujar