elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent acull FOPIC, el I Fòrum per al foment de l'Ocupació

Picassent acull FOPIC, el I Fòrum per al foment de l'Ocupació
  MÉS FOTOS
  Picassent acull FOPIC, el I Fòrum per al foment de l'Ocupació - (foto 2)

  A les 9 hores del matí estava tot preparat perquè FOPIC donara el seu tret d'eixida a la Casa de Cultura de Picassent. L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, Lola Albert, regidora de l'àrea de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació, Rocío Briones, directora general d'Ocupació i Formació del Servef i Xavier Ximón, cogerent de la empresa pública Divalterra, han sigut els encarregats de donar la benvinguda a les vora 300 persones inscrites en estes jornades que han tingut l'oportunitat de donar-se a conéixer a les empreses i entrevistar-se amb el seu personal de RRHH. Este fet ha possibilitat poder obtindre formació, orientació i informació laboral útil per a apropar-se al treball que busquen al mateix lloc de celebració.

  Cal destacar que, estes jornades per al foment de l'Ocupació s'estrenen enguany al nostre municipi en una primera edició que ha comptat amb diverses conferències com «Professionals del futur», a càrrec de Ximo Salas, «Sin_Vergüenza: Innovació i diferenciació en la recerca de treball», a càrrec de Sergio Ayala. El programa comptava també amb els tallers, «Supera amb èxit el procés de selecció», a càrrec d'Andrés Martínez de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, «Xarxes Socials per a la recerca d'ocupació», a càrrec de Juan I. Corencia del Servef de Silla, «Descobreix el nou Servef t'ajuda a trobar treball», a càrrec de Maria Pellicer, del Servef de Silla, i «Les emocions en el procés de recerca de treball», a càrrec de Jose Ángel Traver, de Fundació Florida.

  Segons ha manifestat la primera edil al seu discurs inaugural, «Este conjunt de conferències i xarrades possibiliten que les persones desocupades de la localitat coneguen i tinguen al seu abast les oportunitats laborals del territori, el lloc on descobrir les eines i serveis que hi han al seu entorn per a buscar feina, i alhora, participar i aprendre en totes les activitats programades».

  I és que la bona acollida d'este Fòrum no només s'ha manifestat en les 5 hores de duració d'estes jornades al recinte cultural sinó també durant les setmanes prèvies a la celebració d'este esdeveniment, ja que a través de la pàgina web www.fopic.es, cada persona inscrita podia triar prèviament el taller o la xarrada que més s'adaptava a les seues necessitats actuals, assabentar-se de les ofertes de treball actives proposades per les empreses participants, i fins i tot, realitzar diverses entrevistes de treball directes, sense realitzar cap desplaçament.

  Pujar