elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent acull la celebració del XI Congrés Citrícola de l'Horta Sud

Picassent acull la celebració del XI Congrés Citrícola de l'Horta Sud

    Vora 300 persones varen participar ahir al XI Congrés Citrícola de l'Horta Sud, el fòrum bianual que se celebra a Picassent i que s'ha convertit en una cita de referència per a l'agricultura valenciana des de fa anys. La jornada ha estat inaugurada per l'alcaldessa de Picassent, Conxa García, el regidor d'Agricultura, Joan Vicent Aguado, el director territorial de Cajamar, Eduardo Folgat i el secretari autonòmic d'Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero.

    En el seu discurs inaugural, la primera edil ha afirmat que, l'Ajuntament de Picassent, conscient que l'agricultura continua sent un dels eixos vertebradors de la nostra economia local, està i continuarà estant al costat dels agricultors, mostrant el seu suport, no només a l'actual reconversió de cultius, sinó també, a qualsevol altre tipus d'iniciativa que els resulti beneficiosa.

    El congrés, que s'ha dividit en quatre blocs temàtics, com les malalties en els cítrics; noves plagues i el seu control; fisiopaties; i la situació actual de la citricultura espanyola i els seus possibles alternatives, ha tingut un gran acolliment tant al món agrícola local com en el forà.

    Pujar