elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent rep més de 2500 sol·licituds de fraccionament de l’IBI 2022

Picassent rep més de 2500 sol·licituds de fraccionament de l’IBI 2022
  • Cada vegada són més els veïns i les veïnes els que s’acullen a estar mesura que està en marxa des de l’any 2011 i que facilita el pagament de l’IBI en 6 mesos

Una vegada tancat el termini de sol·licitud de petició de fraccionament de l’Impost de Bens Immobles, segons fonts municipals, s’han presentat un total de 2.515 peticions, de les quals, més de 130 són noves. El pagament es farà en sis mesos a través de domiciliació bancària, sent el primer càrrec en compte el proper dilluns 16 de maig i l’últim, el 15 d’octubre de 2022.

D’esta manera, l’Ajuntament de Picassent ofereix un any mes la possibilitat de fraccionar el pagament tant de l’IBI Urbana com l’IBI Rústica per tal de fer més còmode el compliment d’esta obligació tributària a la ciutadania. “És la nostra intenció facilitar el pagament dels impostos, sobretot a aquelles persones que travessen dificultats econòmiques. Per això agraïm l’acollida que ha tingut sempre esta mesura des de fa més de 10 anys que es posà en marxa”, afirma el regidor d’Economia i Hisenda, Francisco Quiles. 

Per altra banda, el període de pagament en voluntària és el mateix que en els últims anys anteriors: del 15 de juliol al 14 d’octubre. I per als veïns i veïnes que tenen el rebut domiciliat, se’ls passarà el rebut pel seu compte bancari l’1 de setembre, l’IBI Urbana i el 2 de setembre, l’IBI Rústica.

Pujar