elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent rep 20.502,57 € per a lluitar contra la violència de gènere

Picassent rep 20.502,57 € per a lluitar contra la violència de gènere

  L'Ajuntament ha rebut esta quantitat per al desenvolupament del Pacte d'Estat contra la violència de gènere i destinarà estos fons a diferents programes que tenen com a finalitat desenvolupar diferents mesures en matèria de violència de gènere en el marc local.

  Per això, estos fons han sigut destinats als consistoris amb l'objectiu que es puguen desenvolupar projectes adreçats a la seua eradicació a través de campanyes de sensibilització i prevenció de qualsevol forma de violència contra les dones.

  Belen Bernat, regidora de l'àrea d'Igualtat va participar recentment en la reunió informativa celebrada a la seu de la subdelegació del govern a València per informar els representants dels Ajuntaments de la província sobre la distribució d'estos fons que procedeixen dels Pressupostos Generals de l'Estat de 2018. Segons ha explicat, «Estes ajudes són també un reconeixement al treball i a l'esforç de totes les persones que dia rere dia, lluiten contra esta lacra social».

  Per la seua banda, l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha volgut destacar que «Des de l'Ajuntament, farem tot allò possible per prendre mesures contra les situacions que viuen i pateixen moltes dones en el nostre entorn».

   

  Pujar