elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

20 persones treballen en el Taller d'Ocupació Les Palmeres III

20 persones treballen en el Taller d'Ocupació Les Palmeres III

    Este nou programa mixt de formació i ocupació es va iniciar el passat 29 de desembre i es desenvoluparà durant un any en les instal·lacions municipals homologades pel Servef del Centre de Formació Les Palmeres.

    El projecte té un cost total de 500.261,98 €, dels quals el Servef aporta 389.059,20 € i l'Ajuntament de Picassent, 111.202,78 €. En esta ocasió, les especialitats que s'estan impartint són les de soldadura amb elèctrode revestit i TIG a un grup de 10 alumnes i una altra especialitat d'Operacions Auxiliars d'Obra de paleta de fàbriques i cobertes i fàbriques d'obra de paleta per l'altre grup de 10 alumnes.

    Així també, un total de 20 persones aturades del municipi, majors de 25 anys realitzaran la construcció d'un nou aulari/taller en este Centre i dotaran d'elements de protecció i seguretat a diversos parcs i zones verdes de L'Horta de Torrent. A més, compten amb un equip docent de 5 persones que els tutoritzen permanentment i els acompanyen durant el curs.

    Recentment, l'alcaldessa del municipi ha visitat aquest taller per a conèixer de primera mà el desenvolupament del mateix.

    Pujar