elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 100 persones són ateses a Picassent pel servei comarcal d’Atenció al Consumidor

Més de 100 persones són ateses a Picassent pel servei comarcal d’Atenció al Consumidor

    L’ Oficina Comarcal d’Atenció al Consumidor/a (OCIC) de l’Horta Sud ha emès les seues primeres estadístiques una vegada complit el primer semestre des que entrà en funcionament. Esta iniciativa, posada en marxa el passat mes de setembre per la Mancomunitat, dona servei presencial dues vegades al mes a huit municipis que fins el moment no disposaven d'oficina municipal. D'aquesta manera s’ha aconseguit que independentment d'on es visca a la comarca els serveis puguen ser els mateixos.

    A Picassent este servei es presta en el Centre Social Municipal, ubicat al carrer Carles Albors nº 16, el primer i el tercer dijous de cada mes. El número d’atencions fins el passat mes de febrer ha sigut de 101 persones, s’han tramitat 36 expedients i realitzat 65 consultes. Si atenem a la temàtica, la majoria de les reclamacions i consultes han fet referència als serveis de telefonia i d’automòbils

    En total, des que l’OCIC de l’Horta Sud es va posar en marxa als municipis que compten amb este servei mancomunat, s’han atès a 666 persones i d’este número, 175 han sigut reclamacions i 491 consultes. 

    “Este tipus de servei sovint havia sigut demandat per part de la ciutadania, així que estem molt satisfets perquè gràcies al conveni de col·laboració signat entre la Mancomunitat de l’Horta Sud i la Unió de Consumidors de València, els picassentins i les picassentines disposen d’una OCIC on rebre atenció presencial per obtindre informació i tramitar les seues reclamacions en matèria de consum”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

    Pujar