elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Noves sessions d'animació lectora per a l'alumnat de Picassent

Noves sessions d'animació lectora per a l'alumnat de Picassent
  • Vora mil alumnes dels col·legis Sant Ignasi, Parroquials, Príncep d'Espanya i Vallivana, a més d'alguns cursos de secundària de l'IES l'OM, visiten la Casa de Cultura per gaudir d'estes xerrades culturals

MÉS FOTOS
Noves sessions d'animació lectora per a l'alumnat de Picassent - (foto 2)

La Biblioteca Municipal de Picassent organitza un any més sessions d'animació lectora per a l'alumnat de primària i secundària del municipi. La Casa de Cultura acollia esta setmana les primeres xerrades, impartides per les mateixes escriptores autores de les lectures que els i les escolars estan realitzant a classe.

En estes primeres sessions ha participat l'alumnat de 2n de Primària atenent les explicacions de l'escriptora Fina Girbes al seu llibre 'Que sonen els versos i, l'alumnat de 6é de Primària, les històries i anècdotes d'Elisabet Roig, autora d''Una aventura molt peluda'. Els xiquets i xiquetes participants han atés les explicacions de les dos artistes, a més de preguntar i solucionar totes aquelles inquietuds relacionades amb l'obra, el procés d'escriptura i la indústria editorial.

Durant les pròximes setmanes l'alumnat de 4t de primària i de 1r de l'ESO dels centres educatius del poble participaran a noves xarrades informatives: en este cas serà l'autora Paula Ferrer i l'escriptor Pasqual Alapont.

Fomentar la cultura, la promoció de la lectura i els seus valors, fer propera la professió d'escriptor i conéixer la indústria del llibre són, d'entre altres, els objectius que té esta campanya de la Regidoria de Cultura.

 

Pujar