elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Noves contractacions a l’Ajuntament amb el Taller d’Ocupació Gestiona II

Noves contractacions a l’Ajuntament amb el Taller d’Ocupació Gestiona II
  • Una subvenció de Labora de prop de 500.000 euros ha possibilitat esta iniciativa, en la qual, l’alumnat rebrà formació teórica i pràctica per poder treballar en l’àmbit de la gestió administrativa.

L’alcaldessa, Conxa García, ha donat la benvinguda este matí als treballadors i treballadores que formen part del Taller d’Ocupació Gestiona II, el qual, acaba d’iniciar-se amb la participació d’un total de 25 persones entre alumnat i l’equip docent i directiu. Una nova iniciativa que fa que l’Ajuntament de Picassent continue apostant per la qualificació profesional i la generació de noves oportunitats de treball.

El Taller està coordinat des de la regidoria d’Ocupació, Formació i Promoció Econòmica, i té lloc gràcies a una subvenció rebuda per part de Labora de  482.716, 80 euros a la que cal sumar també una part d’aportació municipal. L’alumnat, durant 12 mesos, d’una manera mixta (teórica i pràctica) obtindrà els coneixements suficients per adquirir els Certificats de Profesionalitat corresponents als nivells 2 i 3 enmarcats dins la gestió administrativa, entre ells, pel que fa a l’assistència documental i la gestió en despatxos i oficines. A més, el curs inclou també practiques tutoritzades que tindran lloc en diferents departaments municipals.

Pujar