elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Nadal s'encén a Picassent

El Nadal s'encén a Picassent
  MÉS FOTOS
  El Nadal s'encén a Picassent - (foto 2)

  El Nadal ha arribat a Picassent. Divendres a la vesprada diversos representants del Consell de la Infància va donar per encetades estes festes amb l'encesa d'un arbre monumental a la recent remodelada esplanada de l'Ermita.

  Els xiquets i xiquetes del Consell van estar acompanyats en tot moment per l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, juntament amb el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela, i la regidora de l'àrea d'Infància, Raquel Hervás. Primerament  van visitar el Betlem municipal, un dels més grans de la comarca, que ja es troba instal·lat a la plaça de l'Ajuntament.

  Seguidament es traslladaren fins a l'ermita on els esperava l’encesa de llums d’un monumental arbre, abans passaren pel pavelló de l’ermita on s'ha instal·lat una bústia reial perquè els xiquets i xiquetes de Picassent dipositen les seues cartes dirigides als Reis d'Orient. Finalment els i les representants del Consell de la Infància van llegir un text en homenatge als xiquets i xiquetes del municipi.

  Per la seua banda, l'alcaldessa de Picassent, Conxa García ha assenyalat que «enguany el Nadal serà diferent i hem de saber respectar totes les normes sanitàries per acabar en la pandèmia i així l'any que ve poder celebrar estes festes com estem acostumats»

  Pujar