elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El ple municipal aprova una modificació de crèdits finançats amb remanents de Tresoreria per valor de 1.711.000 euros

El ple municipal aprova una modificació de crèdits finançats amb remanents de Tresoreria per valor de 1.711.000 euros
  • D’esta quantitat, que ve a incorporar-se a l’actual pressupost municipal, més d’1 milió d’euros seran destinats a inversions que milloraran la vida del municipi

El passat 18 de maig es va celebrar l’últim ple extraordinari de la legislatura 2019-2023, en el qual, es va aprovar una modificació de crèdits extraordinaris per valor de 1.711.000 euros

Més d’1 milió d’euros es dedicaran a inversions. Entre elles, cap destacar el reasfaltat de camins rurals com són els de  Corral de Sensi,  Fontcalent, Font de Gegant, Cantera, Caseta de Vigo, Canyaeta de Muñoz y la carretera de l’Omet, actuacions que es portaran a terme a amb una inversió de més de 400.000 euros. Així mateix, està previst actuar sobre l’adequació del paratge natural Clot de les tortugues, lloc molt visitat, sobretot per les famílies i totes aquelles persones que volen disfrutar de la natura, especialment els caps de setmana i dies festius. D’esta manera, a la zona recreativa es té prevista la construcció de nous serveis com paellers, zones de descans, etc, tota esta dotació, amb un valor de 143.000 euros.

A més, s’ha creat un partida de 120.000 euros per continuar amb el programa municipal d’adquisició de vivendes socials destinades a famílies vulnerables. Una inversió que incrementarà, almenys, en 3 vivendes les de propietat municipal.

Altres inversions que s’han aprovat són: la instal·lació d’una àrea de jocs en la zona de l’AUMA, l’adquisició de nous contenidors de superficie per millorar el servei de recollida de residus reciclables i la construcció d’un col·lector de pluvials en el carrer Carles Albors.

Pujar