elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mercat Municipal de Picassent s'ompli d'activitats per a estes dates nadalenques

El Mercat Municipal de Picassent s'ompli d'activitats per a estes dates nadalenques
  • La Regidoria de Mercat activa la campanya 'Al Mercat: degustem, juguem, aprenem, ballem', amb diferents tallers i espectacles per a tots els públics

MÉS FOTOS
El Mercat Municipal de Picassent s'ompli d'activitats per a estes dates nadalenques - (foto 2)
El Mercat Municipal de Picassent s'ompli d'activitats per a estes dates nadalenques - (foto 3)

S'apropen les dates nadalenques, i el Mercat Municipal vol formar part d'estes festes tan senyalades amb un fum d'activitats que conviden el veïnat a participar del Nadal sense eixir de Picassent. La Regidoria de Mercat pretén fomentar així el comerç local i ambientar les instal·lacions d'este recinte municipal amb l'esperit nadalenc, sumant-se així a altres emplaçaments del poble que viuran de manera intensa estes festes.

Este dissabte tindrà lloc la primera activitat. Es tracta d'un taller de cuina nadalenca amb Thermomix, amb l'objectiu de saber preparar un menú complet combinant la tradició culinària del Nadal amb la modernitat tecnològica.

I a partir de la setmana que ve, més activitats fomenten la participació ciutadana i el comerç picassentí. El divendres 20, a les 19 h, hi haurà una cata de cerveses amb 'Antiga artesana' i degustació de tapes, a càrrec de les diferents parades. A l'endemà, espectacle de màgia per a tots els públics de la mà del mag J.J. Maroto.

L'últim cap de setmana de l'any està reservat per a la gastronomia, la música i l'exercici saludable. El divendres 27, a les 19 h, cata de vi 'Bodega Los Frailes', amb degustació de tapes casolanes de les parades del recinte. Esta jornada gastronòmica estarà acompanyada, a partir de les 20 h, per música pop-rock en directe. I el diumenge 28, a les 11 del matí, classe magistral de zumba infantil, per a tots els xiquets i xiquetes que vulguen passar una jornada dominical saludable i divertida. A més, l'exercici estarà acompanyat amb un esmorzar saludable, també a càrrec de les parades del Mercat Municipal.

Per últim, el 4 de gener, ja de 2020, la programació inclou un nou taller de cuina nadalenca: “Com fer un 'roscó' de reis amb Thermomix” a partir de les 10 hores. A més, es sortejarà els dies 14, 21 i 28, diferents carros de compra amb productes nadalencs oferits pels diferents establiments del Mercat.

La regidora de Mercat, Lola Albert, ha manifestat que “Cal aprofitar el Mercat Municipal per oferir a la ciutadania un espai de convivència i trobada, i més encara en estes dates nadalenques”. A més, Albert vol destacar “l'amabilitat i cortesia dels diferents venedors i venedores del Mercat, que han ajudat i col·laborat desinteressadament perquè estes activitats puguen dur-se a terme”.

Pujar