6 de juny de 2020 6/6/20

El mercat exterior de Picassent repré la seua activitat únicament amb parades de productes alimentaris

El mercat exterior de Picassent repré la seua activitat únicament amb parades de productes alimentaris - (foto 1)
  • El mercat exterior obert des del passat dissabte 9 de maig, una obertura en condicions especials, ja que solament comptava amb parades de productes alimentaris de primera necessitat i dins les condicions establertes

Des del passat dissabte Picassent recupera el mercat exterior complint les condicions específiques marcades per la Conselleria de Sanitat: Mesures de prevenció i higiene, distanciament entre parades i persones o limitació de l'aforament. Donada l'excepcionalitat de la situació, i mentre duren les actuals condicions, el mercat exterior s'instal·larà al carrer Cervantes en una zona que estarà acotada per una tanca que servirà per a controlar les entrades i eixides dels clients.

Les dues entrades comptaran sempre amb punts de control per a la higiene de les mans i l'aforament màxim de persones, a més dins del recinte estaran assenyalades les zones per fer cua per tal de complir amb totes les mesures de seguretat.

Un total de 13 parades de venedors habituals i productors locals van poder retrobar-se d'esta manera amb la seua clientela habitual en un mercat exterior marcat per les condicions d'excepcionalitat. Conxa Garcia, alcaldessa de Picassent, ha assenyalat que "necessitem reactivar el sector comercial local a poc a poc i complint totes les mesures que se'ns marquen des del govern central i autonòmic en cada fase. Resulta essencial per al nostre poble que activitats com la del mercat exterior o l'obertura dels comerços en l'actual fase de desescalada ajuden a reactivar la nostra economia".

El Mercat exterior de Picassent respectarà els seus dies habituals, dimecres i dissabtes, però en un horari especial, de 8.30 h a 13.30 h.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar