elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola de Comerç de Picassent dóna per finalizats els tallers de 2019

L'Escola de Comerç de Picassent dóna per finalizats els tallers de 2019
  MÉS FOTOS
  L'Escola de Comerç de Picassent dóna per finalizats els tallers de 2019 - (foto 2)

  L'Escola de Comerç de Picassent ha finalitzat amb el taller “10 claus per a vendre més”, en el qual han participat 10 comerços de la localitat. Durant les 2 hores del taller, l'alumnat ha pogut visualitzar nombrosos casos d'èxit de comerços d'altres províncies i països.

  Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Comerç i en col·laboració amb  Cambra València, ha suposat que des del mes de març i fins a octubre s'hagen impartit 8 tallers, amb temàtiques molt diverses: xarxes socials, fotografia amb mòbil, Whatsapp, Publicitat en línia, aparadorisme innovador, com presentar-se a les convocatòries de les Administracions Públiques, fidelització de clients i estratègies de venda.

  “Més de 30 h de formació gratuïta per als nostres comerços, més de 100 assistents i més de 40 comerços participants al llarg d'aquests 6 mesos a l'Escola de Comerç són fruit del compromís i esforç municipal per acostar i facilitar als nostres comerços les noves tendències comercials”, ha comentat la Regidora de Comerç Mónica Olguín a la clausura del taller.

  Pujar