elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’edifici de la piscina coberta de Picassent es prepara per a la nova temporada

L’edifici de la piscina coberta de Picassent es prepara per a la nova temporada
  MÉS FOTOS
  L’edifici de la piscina coberta de Picassent es prepara per a la nova temporada - (foto 2)

  Ja queda poc per a l’inici d’un nou curs i aprofitant el tancament del recinte de la piscina coberta del Poliesportiu Municipal durant el mes d’agost, estan portant-se a terme treballs de manteniment i adequació tant en la piscina com en els vestidors i el gimnàs.  

  De cara a un correcte funcionament per a la propera temporada, a la zona de la piscina s’han buidat els dos gots, s’ha revisat que no hi hagen fugues, s’ha procedit al desmuntatge dels difusors d’aigua i a la desincrustació de les parets, així com també a la desinfecció de les platges de les dues piscines. Una vegada finalitzada la posada a punt, en uns dies es tornaran a omplir. Per altra banda, s’està fent una neteja a fons dels vestidors i s’ha posat en marxa un tractament d’aigua calenta i freda per tal de previndre la legionel·la.

  Pel que fa al gimnàs, s’ha portat a terme una posada a punt en general amb el desmuntatge del tapizats de les màquines, la revisió i manteniment de les mateixes, així com la seua reparació en cas que siga necessari. Cal destacar que es té previst també la incorporació de noves màquines durant el proper mes de setembre.

   

  Pujar