elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Picassent presenta nova web municipal i app

L'Ajuntament de Picassent presenta nova web municipal i app

    L'Ajuntament de Picassent compta amb una web renovada. Tot, s'emmarca dins dels objectius de l'equip de govern de donar eines a la ciutadania que els acoste a l'administració d'una forma més directa i recíproca.

    A la Casa de Cultura, i amb la presencia de persones de la societat civil i del panorama polític local, fou presentat el nou portal municipal amb l'objectiu, segons la regidora de Govern Obert, Ester Carbonell, "d'acostar al màxim l'Administració Local i oferir a través de la web un Ajuntament obert 365 dies a l'any i 24 hores al dia". En l'acte també va estar present, Conxa García, alcaldessa del municipi qui assegurava que "Picassent es una ciutat connectada i amb esta web fem un pas endavant. Una aposta ferma i decidida per la comunicació i les noves tecnologies."

    El consistori s'adhereix així a la plataforma "Portals Municipals", una iniciativa de la Diputació de València que reuneix a la gran majoria de webs municipals del nostre territori. Amb esta nova ferramenta la ciutadania de Picassent compta a partir d'ara amb una web 2.0 més interactiva i funcional i amb un disseny més atractiu.

    Pujar