elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Picassent compra dos solars al casc urbà per destinar-los a places d’aparcament públic i gratuït

L'Ajuntament de Picassent compra dos solars al casc urbà per destinar-los a places d’aparcament públic i gratuït
  • Amb esta actuació, emmarcada dins de l’Estratègia municipal de Mobilitat Sostenible, la ciutadania comptarà amb 300 noves places de pàrking que ajudaran a descongestionar els carrers

Picassent continua apostant per la sostenibilitat i per la recuperació de les vies urbanes per als vianants. Així, una de les primeres accions que portarà a terme l'Ajuntament en les dos parcel·les que acaba d’adquirir serà la creació de nous pàrkings públics gratuïts. Però a més, es preveu també la utilització de part d’este espai per a, en un futur, construir vivendes per facilitar el seu accés als joves, crear noves zones verdes i, en definitiva, aconseguir l'ampliació de superfícies peatonals i  per suposat, reduir el trànsit dins del poble.

La primera parcel·la - ubicada als carrers Sant Josep i Salvador Giner- ocupa una extensió de 1.840 metres quadrats i es convertirà en un pàrquing per descongestionar els carrers adjacents i també la zona de l'Ermita. L’altra, ubicada en el carrer Estació, té una superfície de 4.146 metres quadrats i serà destinada a aparcament “intermodal” per a que puga ser utilitzat per les persones residents de la zona i a més, també, per a aquelles que viuen a les urbanitzacions o zones més allunyades del poble i que fan ús del metro com a mitjà de transport públic. Les dos parcel·les suposaran la creació d’un total de 300 places d'aparcament públiques gratuïtes les quals venen a sumar-se a les ja existents en altres espais com l'aparcament al soterrani del Mercat, i els pàrquing municipals ubicats al carrer Sant Josep i l’Avinguda del Nord.

“En 2023, la ciutadania de Picassent comptarà amb aproximadament 500 places d'aparcament públiques i gratuïtes, un fet que mostra la bona gestió d'este equip de govern per millorar la qualitat de vida del veïnat”, ha afirmat l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia,

I és que, un dels compromisos estratègics de l'Ajuntament de Picassent és continuar atenent els objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda Urbana 2023, la qual cosa comporta una responsabilitat amb la societat i també amb el planeta.

Pujar