elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Picassent i Caixa Popular signen un conveni per fomentar les compres en el municipi

L'Ajuntament de Picassent i Caixa Popular signen un conveni per fomentar les compres en el municipi

  L’Ajuntament de Picassent i l’entitat bancària Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’afavorir l’economia local a través de la posada en marxa de la iniciativa “Targeta Promoció Comerç i Mercat Local”. Un programa que consisteix en l’emissió d’unes targetes regal pre-pagament per a gastar el seu import en els comerços locals que formaran part d’esta iniciativa.

  “L’Ajuntament de Picassent entre les seues competències compta amb la realització d’activitats que redunden en la millora del benestar de la ciutadania tant a nivell econòmic com social, i davant la imminent celebració de les festes nadalenques, en un context tant difícil com el d’enguany degut a la pandèmia del Covid19, volem animar i conscienciar al veïnat de la importància de fer les seues compres en el nostre poble perquè són moltes les famílies beneficiades i d’esta manera guanyem totes i tots”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

  Davant la proximitat d’unes dates tan importants com el Nadal i la campanya de rebaixes, des de les regidories de Comerç i Mercat, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, Serveis i Mercat de Picassent es llançarà una campanya que consistirà en que cada persona que compre en els comerços adherits per un import igual o superior a 15 euros, rebrà una butlleta, la qual, s’haurà de complimentar amb les dades personals i es dipositarà en unes urnes que s’ubicaran de determinats edificis municipals junt amb el ticket de compra. Una vegada finalitzat el període de participació, tindrà lloc un sorteig de 250 targes-regal amb un import pre-carregat cadascuna d’elles amb 100 euros, els quals, de nou hauran de ser utilitzats en compres en els mateixos comerços participants.

  “En Caixa Popular, històricament, una de les nostres prioritats és el recolçament al Comerç Local, el considerem fonamental per a que els nostres barris i poblacions es mantinguen vius. Donada la situació excepcional que estem vivint enguany, aquesta iniciativa té més sentit que mai, i per això ens ompli de satisfacció poder donar suport a aquesta campanya. Desde la nostra entitat fem una crida als picassentins i a les picassentines  per a que compren a la nostra població, donat que tenim un comerç de qualitat que entre tots i totes hem de cuidar i mantindre", afirma Francisca Navarro, directora de Caixa Popular en Picassent.

  En un breus dies, als comerços participants se’ls informarà de la campanya  amb les bases i el document d’adhesió imprescindible per poder participar.

  Pujar