elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Picassent ajuda amb 400 euros les famílies monoparentals

L’Ajuntament de Picassent ajuda amb 400 euros les famílies monoparentals
  • S’obri el termini perquè aquelles famílies monoparentals que complisquen els requisits es beneficien d’esta iniciativa del consistori, destinant un total de 10.000€ en esta primera convocatòria

L’Ajuntament de Picassent ha posat en marxa unes noves ajudes dirigides a les famílies monoparentals del municipi, amb una quantitat de 400 euros de pagament directe i únic per família per ajudar-les en les despeses del dia a dia.

Les famílies que podran beneficiar-se d’estes ajudes seran aquelles que tinguen el carnet de família monoparental expedit per la Generalitat Valenciana o que estiguen en el procés de tramitació complint tots els requisits. A més han de tindre una renda per càpita de menys de 17.370,60 euros anuals.

Les despeses subvencionades seran justificades amb factures d’aigua, gas, llum o pagament de lloguer corresponents a l’any 2022 i amb el respectiu document de pagament.

L’Ajuntament de Picassent ha destinat 10.000€ a esta primera convocatòria i les ajudes es donaran per ordre de presentació fins esgotar el crèdit. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el 14 de desembre al registre general de Serveis Socials al carrer Pintor Segrelles 26.

El regidor de Benestar Social, Carles Silla, declara que “des de l’equip de govern seguim prioritzant  el benestar de les famílies i per això hem posat en marxa esta nova línia de subvenció per ajudar a veïns i veïnes amb circumstàncies especials que necessiten més protecció des de l’administració”. 

Pujar