elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

16 joves de Picassent comencen les pràctiques en els diferents departaments municipals

16 joves de Picassent comencen les pràctiques en els diferents departaments municipals

    Comença el mes de juliol i amb ell una de les primeres experiències laborals dels joves estudiants universitaris o de cicles formatius majors de 18 anys. Parlem de la Dipu et beca, el programa que l'entitat provincial finança en un 80%, mentre que l'altre 20% ho assumeix l'ajuntament on desenvolupen els seus serveis.

    Pel que fa a Picassent, enguany s'han incorporat a l'administració municipal 16 becaris (10 xiques i 6 xics), i ho han fet en diversos departaments, des d'Urbanisme fins al Poliesportiu, passant per Tresoreria, Cultura, Comunicació, Informàtica, Centre Social, Intervenció, Secretaria, Serveis Jurídics, Oficina Tècnica i Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Respecte a la seua formació, trobem especialistes en activitats físiques i esportives, administració, serveis socioculturals, conservació del medi ambient, el dret i la informàtica, entre d'altres.

    La durada de la beca és de dos mesos (juliol i agost) i la dotació econòmica de cadascuna de les beques és de 500 euros bruts mensuals per cinc hores diàries de dilluns a divendres. L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, els ha rebut a l'Ajuntament, juntament amb la regidora d'Ocupació, Lola Albert, i el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, i tots tres han animat els joves a aprendre i optimitzar esta oportunitat que els obri les portes a una nova experiència laboral, que per a algunes i alguns és la primera.

    Si fem balanç del programa, més de 150 joves de Picassent han sigut beneficiaris de la Dipu te Beca durant els seus deu anys d'existència, de segur una experiència positiva des del punt de vista professional i també personal.

    Pujar