elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Grup de Teatre “Príncipe de España” estrena amb gran èxit el musical El Fantasma de Canterville

El Grup de Teatre “Príncipe de España” estrena amb gran èxit el musical El Fantasma de Canterville
  MÉS FOTOS
  El Grup de Teatre “Príncipe de España” estrena amb gran èxit el musical El Fantasma de Canterville - (foto 2)
  El Grup de Teatre “Príncipe de España” estrena amb gran èxit el musical El Fantasma de Canterville - (foto 3)

  La Casa de Cultura de Picassent ha acollit recentment la posada en escena del musical “El Fantasma de Canterville”, basada en la novel·la d’Òscar Wilde del mateix títol. Una representació a càrrec del Grupo de Teatro Príncipe de España, que compta ja amb una dilatada carrera i que va sorgir fa anys a iniciativa d’un grup de pares i mares de l’escola que porta el mateix nom. Un col·lectiu que fer realitat la seua passió pel teatre “com a ferramenta viva d’expressió i la millor forma de contribuir a l’educació dels xiquets i les xiquetes”, segons consta en el seu blog.

  Degut a l’èxit en la venda d’entrades, s’han hagut de fer diverses representacions al llarg del cap de setmana i a una d’elles han assistit com a convidades l’alcaldessa, Conxa García i la regidora d’Educació, Belén Bernat. La primera edil els ha felicitat per l’excel·lent posada en escena, encoratjant-los “a continuar treballant per la Cultura amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de sempre”. 

  Entre les obres més destacades representades es troben: “Charlie y la Fábrica de Chocolate”, “Alicia en el País de Las Maravillas”, “El Mago de Oz”, “La Historia Interminable” y “Peter Pan”. El grup,  constituït com a associació cultural i  grup de teatre amateur va ser guardonat en l’any  2019 en el XIII Certamen Nacional de Teatro Aficionado.

  Pujar